torsdag 20. november 2008

Norsk 20.11.08

I dag jobbet vi også med framføringen. Jeg jobbet faktisk bedre i dag enn jeg gjorde i går. Nå er jeg nesten ferdig. Mangler bare litt til informasjon og litt finpussing. Alle gjorde det de skulle og jobbet veldig bra. Vi har hatt en kjempe koselig vikar. :)

onsdag 19. november 2008

Norsk 19.11.08

Denne timen hadde vi vikar. Vi fikk beskjed om hva vi skulle gjøre, så alle satt og jobbet med framføringen sin. Jeg fikk gjort en del disse to timene, men har enda en god del igjen. Jeg er fornøyd med arbeidsinnsatsen min.

onsdag 12. november 2008

Å opprette en blogg

I timen i dag skulle vi opprette hver sin blogg. Vi måtte først gå inn på google å opprette en google-konto. Deretter la vi til tjenesten Docs. Vi redigerte profilene våre og opprettet blogger. Jeg synes det var ganske innviklet å opprette en egen blogg. Jeg gjorde feil en del ganger, så det tok nok litt lengre tid enn forventet. Jeg måtte også spørre om hjelp en del ganger. Dette er helt nytt for meg. Det er nok nyttig å ha en slik blogg som dette. Det var også ganske bra forklart hvordan vi skulle gjøre, men jeg er ikke akkurat noen dataekspert, så jeg måtte bruke litt lang tid. Håper jeg klarer å bli bedre kjent med siden, og at jeg klarer å følge med på Norskblogg 1STA siden når tips, råd og nye oppgaver blir lagt ut.